четвер, 9 березня 2017 р.



В рамках святкування 203 - річниці від дня народження Т.Г.Шевченка, в бібліотеці розкрита книжкова виставка «Доля схожа на легенду», де користувачі мають змогу ознайомитися з неоціненною спадщиною генія, постать і творчість якого зібрала в собі буття українського народу на всі часи. Для учнів 4-6 класів організовано літературну вітальню
«Слава Шевченка живе», та- відео - презентаціюс«Маленьким про великого Тараса».  Вчитель  Славік О.І.  коротко розповіла дітям про видатного Кобзаря, зокрема про деякі епізоди з його дитинства і про таке видання як “Кобзар”, що ця поезія йде до серця, її співають, втілюють в живописі і скульптурі, відтворюють на екрані і на сцені та, насамперед, його читають. Тільки в Україні “Кобзар” виходив 110 разів тиражем 5 млн. екземплярів. Бібліотекар провела конкурс читців “Шевченкове слово у віках не старіє. Учасники читали поезії “Зоре моя вечірняя”, “Садок вишневий біля хати”, “Тече вода з-під явора”, “Щаслива родина”,  “Сонце заходить”, “Вітер в гаї”, “Встала весна”, «Мені тринадцятий минало» , та інші.
 Деревянко Ярослава учениця 4-го класу була нагороджена грамотою за краще прочитану поезію Т.Шевченка, а всі учасники нагороджені за участь у конкурсі. Після всього діти переглянули відео-презентацію.











Немає коментарів:

Дописати коментар